Cercetările privind tehnologia Sucrosomiala®, care stau la baza succesului suplimentelor alimentare din gama SiderAL®, au obtinut deja un larg consens în comunitatea științifică, datorită numeroaselor publicații în reviste internaționale dedicate medicilor și experților din domeniu.

Cercetările efectuate în laboratoarele PharmaNutra continuă să exploreze noi suplimente alimentare pe baza tehnologiei Sucrosomiale® care îmbunătățesc din ce în ce mai mult absorbția și biodisponibilitatea multor nutrienți esențiali pentru organismul uman. Pe lângă fier, principalul subiect de studiu al cercetării PharmaNutra, tehnologia Sucrosomial® este în prezent aplicată și altor elemente cheie, precum magneziu, calciu, iod, seleniu și zinc.

Un sistem de eliberare unic și inovator care ghidează cercetările actuale și viitoare

Tehnologia Sucrosomiala® este un sistem inovator și foarte promițător pentru transportul și eliberarea nutrienților pentru viitor. Introdusă în 2010, în decurs de numai un deceniu, tehnologia Sucrosomiala® a revoluționat industria suplimentelor alimentare care conțin minerale și va avea un impact major asupra industriei suplimentelor alimentare în general.

În 2016, brevetul Sideral® (Fier Sucrosomial®) a obținut un rezultat foarte important: a fost ales „Readers Ingredient of the Year” de prestigioasa revistă comercială NutraIngredients.

Conceput pentru a îmbunătăți absorbția gastrointestinală și tolerabilitatea fierului,  tehnologia Sucrosomial® se dovedește, de asemenea, a fi un instrument util pentru transportul multor alți nutrienți esențiali pentru organism. Cercetătorii de la Alesco S.r.l, o societate din grupul PharmaNutra S.p.A.  lucrează în fiecare zi pentru a aplica tehnologia Sucrosomiala® la un număr tot mai mare de minerale și nutrienți esențiali pentru organismul uman, folosind tehnici de cercetare foarte minuțioase și din ce în ce mai avansate.