Tehnologia Sucrosomiala®, brevetată de PharmaNutra, conservă, transportă, protejează și susține absorbția anumitor nutrienți foarte importanți pentru organismul uman, precum fierul, magneziul, seleniul, calciul, iodul și zincul. Tehnologia Sucrosomiala® aplicată la suplimentarea cu fier a dus la dezvoltarea Fierului Sucrosomial®, un alt brevet exclusiv PharmaNutra.

Fier Sucrosomial® (Sideral®), brevet exclusiv PharmaNutra

Fierul Sucrosomial®, care formează baza gamei de suplimente alimentare SiderAL®, a fost conceput și brevetat de PharmaNutra pentru a păstra, transporta, proteja și susține absorbția intestinală a fierului consumat pe cale orală.

Fier protejat de o tehnologie dezvoltată de laboratoarele PharmaNutra

Sucrosome®,  complexul de componente care învelesc fierul (care, în cazul Fierului Sucrosomial® se gaseste sub forma de pirofosfat de fier), constă dintr-o matrice de fosfolipide și sucresteri ai acizilor grași. Prin această tehnologie brevetată, fierul este protejat de mediul gastric și de interacțiunea cu alți nutrienți și, aspect chiar mai important, este mai ușor absorbit la nivel intestinal. 

Care sunt avantajele tehnologiei Sucrosomial® aplicată suplimentării orale cu fier?

Tehnologia Sucrosomiala® depășește și problema toleranței intestinale scazute la fier. Acest element, care este asociat cu diverse disconforturi și probleme gastrointestinale precum dificultăți digestive, senzație de greutate, iritații ale mucoaselor, atunci când este înconjurat de matricea Sucrosomiala®, este mai bine tolerat de catre organism și mai ușor de asimilat.

Brevetul de Fier Sucrosomial® (Sideral®) a permis dezvoltarea unei game de suplimente alimentare utile în caz nevoi specifice de fier al organismului. Gama de produse SiderAL® poate reprezenta un ajutor valid în toate cazurile în care poate fi necesară integrarea aportului de fier.