SiderAL® Folic

Poate fi utilizat de la 13 ani
Pulbere orodispersabila supliment alimentar cu Fier Sucrosomial® şi vitamine, cu îndulcitori

SiderAL® Folic este un supliment alimentar cu Fier Sucrosomial® și vitamine utilizat pentru compensarea deficitului nutritiv al adolescenților și adulților sau în perioadele în care organismul are nevoie crescută de fer.

Tehnologia de încorporare a Fierului Sucrosomial® crește toleranța gastrică deoarece ferul protejat în Sucrosome® nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală. În acest mod, toleranța gastrică este crescutăși sunt evitate tulburările gastrointestinale care apar, de obicei, la utilizarea suplimentelor cu fer.

 

Ingrediente

INGREDIENTE:
îndulcitori: sorbitol, xilitol, sucraloză, acesulfam de potasiu; Fier Sucrosomial® / Sideral® (pirofosfat de fer, amidon de orez pregelatinizat, esteri de sucroză ai acizilor grași, lecitină din foarea-soarelui, sirop de glucoză, proteine din lapte, fosfat tricalcic); vitamina C 97,5%/acid L-ascorbic (etilceluloză); potențiatori de aromă: portocale (maltodextrină, gumă arabică, dioxid de siliciu, butilhidroxianisol), lămâie (maltodextrină, gumă arabică, butilhidroxianisol); acidifant: acid citric anhidru; vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; vitamina D3/colecalciferol 0,25% (sucroză, gumă arabică, amidon din porumb, trigliceride cu catenă medie, fosfat tricalcic, DL-alfa-tocoferol); vitamina B12/cianocobalamină 0,1% (maltodextrină, citrat trisodic, acid citric); acid folic/ acid pteroilmonoglutamic. Nu conține gluten.

Ingrediente activeCantitate/1 plic % VNR*
Fier21,00 mg150%
Vitamina C70,00 mg87,5%
Acid folic400,00 mcg200%
Vitamina D310,00 mcg200%
Vitamina B121,75 mcg70%
Vitamina B61,00 mg71,4%
%VNR=*Valoare Nutrițională de Referință, cf. Regulamentului European 1169/2011
Indicații

MOD DE UTILIZARE:
1 plic pe zi. Se dizolvă direct în cavitatea bucalăși nu necesită apă.

Atenționări și condiții de păstrare

CONDIȚII DE PĂSTRARE: A se păstra la temperaturi sub 25°C, la distanță de surse de căldură și ferit de lumina solară și umiditate. Termenul de valabilitate inscripționat pe ambalaj este valabil în cazul produsului sigilat și păstrat în condițiile specifcate.

PRECAUȚII: Produsul conține proteine din lapte. Contraindicat persoanelor alergice la proteine din lapte sau la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul conține polialcooli. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

ATENȚIONĂRI: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variatăși echilibratăși un stil de viață sănătos

Aceste produse sunt suplimente alimentare și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Pentru a raporta o reacţie adversă la un produs Zentiva/ Labormed Pharma/Labormend Pharma Trading, vă rugăm să contactaţi serviciul de farmacovigilenţă:

[email protected]; tel: (+40) 021.304.7597 (call-center).

Fier Sucrosomial® este marcă înregistrată.
Sucrosome® este marcă înregistrată.
Sideral® este marcă înregistrată.
Sideral® r.m.s. este un ingredient patentat bazat pe Fier Sucrosomial®.